CNDIPT

29.06.2015 - Anunt PDF 
MFE publica lista provizorie a proiectelor admise în Faza B, pentru Cererea de propuneri de proiecte nr. 189 "Stagii de practica pentru studenti" (DMI 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa").

În cursul zilei de 29.06.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse în faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare, exclusiv la adresa / adresele de e-mail precizate în cererea de finantare.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal în zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de înregistrare a documentului la registratura AMPOSDRU este joi,2 iulie 2015, ora 16.00.

Pentru contestatiile transmise prin posta sau prin curier, data limita de transmitere este joi, 2 iulie 2015.

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc în lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, vor contacta OI POSDRU CNDIPT la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Ultima actualizare ( Luni, 29 Iunie 2015 12:42 )