CNDIPT

15.06.2015 - ANUNŢ PDF 
MFE și CNDIPT OIPOSDRU publica lista cererilor de finantare care au fost respinse în Faza A, pentru Cererea de propuneri de proiecte nr. 189 „Stagii de practica pentru studenti”(DMI 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”).
În cursul zilei de 15.06.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse în Faza A vor primi Scrisoarea de informare exclusiv la adresa / adresele de e-mail precizate în cererea de finantare.
Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.
Contestatia se poate depune personal în zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE DG PCU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti.
Pentru contestatiile depuse personal, data limita de înregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este vineri, 19 iunie 2015, orele 14.00
Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc în lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, vor contacta OI POSDRU CNDIPT la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Ultima actualizare ( Luni, 15 Iunie 2015 19:07 )