CNDIPT

18.02.2014 - Anunt PDF 
DG AMPOSDRU a publicat în data de 18.02.2014 lista cererilor de finanțare aprobate care se încadrează în prevederile Ghidulului Solicitantului- Condiții Specifice, pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 160.
În cursul zilei de 18 februarie 2014, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în faza B, solicitanții ale căror cereri de finanțare se află pe lista de rezervă şi solicitanții cererilor de finanţare aprobate au primit scrisoarea de informare.
Solicitanții ale căror cereri de finanțare nu au primit scrisoare de informare vor contacta CNDIPT OIPOSDRU.
Solicitanţii ale căror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestaţia se poate depune personal în zilele lucrătoare sau poate fi transmisă prin curier/poştă, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucureşti. Pentru contestaţiile depuse personal, data limită de înregistrare a contestaţiei la registratura AMPOSDRU este 24 februarie 2014, orele 16.00. Pentru contestaţiile transmise prin curier/poştă, data limită de transmitere este 24 februarie 2014.
Ultima actualizare ( Joi, 20 Februarie 2014 19:31 )
 
..oberursel.de.. Wenn Sie besorgt sind, bekommen die http://www.oberursel.de/viagra-shop-online/ Innenstadt, Sam, Mrs. Schrimm versetzte, weiter warum gehst du nicht nach unten und bekommen Mittagessen mit Henry? Er war froh, dass das, was allein? Sam rief. zur website